Waar-is-de-nacht_logo_wit

WAAR IS DE NACHT?!

INTRO

Een nieuw programma op 50HERTZ TV waarin we de nacht in gaan. We gaan op zoek naar het publiek wat normaal wekelijks erop uit gaan en samen de dancescene in Nederland zo bruisend maken als het is en waar we weer zo naar verlangen. We gaan kijken hoe deze “nightminded” mensen nu de nacht doorbrengen en of zij de spirit van de nacht nog een beetje in leven weten te houden.

Niemand minder dan Olivier Weiter, een van de charismatische Techno helden van ons land , gaat met ons mee op deze ontdekking reis. Voor hem betekend de nacht echt alles, het is zijn lust en zijn leven.

Hij leeft echt voor de nacht en in de eerste aflevering hoor je onder andere zijn verhaal, waarin hij verteld wat deze tijd voor hem heeft betekend. Ook gaan we op bezoek bij The Boomroom, het kloppende hart van de Nederlandse House en Techno scene wat zelfs in deze tijd niet te stoppen was!

Gepresenteerd door: Kind Of One & Olivier Weiter

Geproduceerd door: Rens van Nellestijn, Mitch de Klein & IAMALEKSANDAR

Share on facebook
Facebook

Share if you this

Hilversum, Baarn & Amersfoort

Aflevering 1

Onze nachtelijke avonturen beginnen met een bezoekje aan de studio van SLAM waar we langs gaan bij Gijs Alkemade in The Boom Room. 

Daarna zijn we op zoek gegaan naar leven in Hilversum, Baarn en Amersfoort. 

Share on facebook
Facebook

Share if you this

Amsterdam

AFLEVERING 2

Een bezoekje aan de hoofdstad midden in de lockdown bleek iets totaal anders dan we hadden verwacht. 

Na een fijn bezoek aan de altijd energieke Tahko en een goed gesprek met een van de managers in de backstage van Warehouse Elementenstraat kwamen we er namelijk achter hoe indrukwekkend de kracht van de lockdown had op de straten van ?Amsterdam. 

Share on facebook
Facebook

Share if you this